Webshop
Tekstproeverij “no-cure-no-pay” garantie
Je wilt de verkoop van een complex technisch product stimuleren. Met een overtuigende tekst voor je homepage, e-mailing of blog. En je wilt dit aan mij uitbesteden. Gelijk heb je. Maar je wilt er zeker van zijn dat ik teksten aan je oplever waar je blij van word. Maak dan gebruik van mijn speciale introductie-aanbod. We komen een proefopdracht voor 4 uur tekstschrijven overeen, je betaalt met 60,- korting in mijn webshop en je ontvangt mijn tekst. Niet 100% tevreden? Dan stort ik het bedrag direct aan je terug. The proof of the pudding is in the eating!
 320,-  260,-

Bestel tekst-opdracht

Webshop
MKB WebCheck adviesrapport (35 punten)
Scoort je website of webshop voldoende leads? Profileert je website jouw bedrijf onderscheidend? Is de vormgeving van je website aantrekkelijk en modern? Gebruik je bondige SEO-tekst en sterke ‘calls to action’?
Zijn de techniek en ‘usability’ optimaal? Of zijn er verbeterpunten en benut je niet alle verkoopkansen? Laat je website/webshop grondig en genadeloos door mij checken. En ontvang – aan de hand van 35 punten – een praktisch adviesrapport waarmee je (zelf) je website of webshop optimaliseert. 
480,-

Bestel MKB WebCheck

Webshop
MKB WebText Scan: gratis (SEO) webtekst-advies
Is de tekst van jouw website of webshop klant- en Google-vriendelijk genoeg? Of moet je webtekst bondiger en overtuigender zijn? En meer activerend? Zodat je meer respons en winst/omzet uit je website/webshop haalt. Laat je webtekst door mij beoordelen. En ontvang binnen 7 werkdagen kosteloos 10 praktische tekst-tips om o.a. de zoekmachinevriendelijkheid en overtuigingskracht van jouw webteksten (zelf) te verbeteren.
 160,-  0,-

Bestel MKB WebText Scan

Webshop
In ‘the picture’ met ‘n ZakenVerhaal
Zet jezelf en je bedrijf dan met veel impact ‘in de picture’ via een ZakenVerhaal. Laat je door mij (online) interviewen en beantwoord 10 pittige vragen. Promoot je bedrijf schaamteloos. Maar vertel ook over je grootste zakelijke blooper. En onthul aan wie of wat je een enorme hekel hebt. Jouw verhaal wordt – samen met 5 foto’s – gepubliceerd op ZakenVerhalen.nl, het landelijke podium voor ambitieuze ondernemers. We promoten jouw ZakenVerhaal o.a. via e-mailings en diverse sociale mediakanalen. Tekst en beeld mag je naar wens zelf gebruiken.
400,-

Bestel ZakenVerhaal

Webshop
Zoekwoordenonderzoek: sterke basis
Een zoekwoordenonderzoek geeft aan wat (potentiële) klanten zoeken op internet. Maakt inzichtelijk welke (koop)intenties ze hebben en welke woorden of woordcombinaties ze daarbij gebruiken. Gebruik je in jouw website de juiste zoekwoorden en zoekwoordcombinaties? Zodat je relevante en gekwalificeerde webbezoekers aantrekt? Is je webtekst zoekmachinevriendelijk (SEO), bondig en overtuigend? Of is er verbetering mogelijk en behaal je na aanpassing van je webteksten en/of metateksten direct méér bezoekers, leads en verkoop?
320,-  280,-

Bestel zoekwoordenonderzoek

Webshop
E-book “25 schrijftips” (PDF)
Het schrijven van bondige commerciële teksten voor online media waaronder websites valt niet mee. Ik spreek uit ervaring. Teksten moet overtuigen en activeren. Zodat ze je telefoontjes en e-mails van prospects opleveren. En je tekst moet zoekmachinevriendelijk (SEO-tekst) zijn. Met de 25 praktische tips in dit e-book schrijf je met meer overtuigingskracht, trek je meer gekwalificeerde bezoekers naar je website of webshop en verbeter je jouw positie bij Google.
19,95

Bestel E-book

Webshop
E-book “14 gouden website tips” (PDF)
Hoe zorg je dat jouw homepage en overige webpagina’s aantoonbaar bijdragen aan een goede positie in de zoekresultaten van Google?
Een beproefd middel is on-page SEO. Hierbij zorg je ervoor dat je pagina’s aan alle voorwaarden van Google voldoen, zodat Google precies weet wanneer ze deze pagina’s moeten vertonen in de zoekresultaten. Met de 14 gouden tips in dit e-book verbeter je je positie bij Google. En trek je meer gekwalificeerde en relevante bezoekers naar je website of webshop.
19,95

Bestel E-book