Rhinoz (web)tekst + advies

Goede marketingtekst zegt meer dan 1.000 plaatjes

Jeroen van Netten, (web)tekstschrijver/copywriter: “Wil je verkoopbevorderende tekst die overtuigt en activeert? Bondige tekst voor je website? Of voor je e-mailings, blogs of whitepapers? Dan heb Ik een waardevolle tip voor je: ga niet zelf eindeloos ploeteren. Huur voor professionele en creatieve teksten een enthousiaste, ervaren en betaalbare copywriter/content marketeer in. Mij bijvoorbeeld. Haast met je SEO webtekst? Of met een andere tekstproductie? Desgewenst lever ik binnen 5 werkdagen. Een uitputtende briefing is niet nodig. Bespaar je de moeite. Aan een kwart woord heb ik genoeg.”

>Bel gewoon

Rhinoz (web)tekst + advies

Relevant nieuws, onze grote vriend Google is er dol op

Google beloont toevoeging van relevante content (tekst en beeld) aan je website met een hogere positie. Ook daarom publiceer ik regelmatig tips en nieuws op mijn website.
>Blog: 25 schrijftips waardoor je online meer verkoopt
>Blog: Top 9 online marketing-tips tijdens lock-down
>Nieuw: gratis online MarCom-spreekuur

Webshop
Tekstproeverij: 4 uur gratis tekstschrijven
Je wilt de verkoop van een (complex) product of dienst online stimuleren? Met een overtuigende tekst voor je homepage, e-mailing of blog? Of iets anders. En je gaat dit uitbesteden aan een professional? Gelijk heb je.
En geluk heb je. Want om jou tijdens de lock-down wat op te vrolijken krijg jij als MKB’er – alléén in maart – 4 uur tekstschrijven van mij cadeau. Werkt heel makkelijk. We komen een opdracht voor 4 uur tekstschrijven overeen. Vervolgens krijg je een actiecode van me. Daarmee bestel je met 100% korting in mijn webshop. Ben je blij met mijn teksten en wil je meer? Maak mij dan blij met een betaalde vervolgopdracht (niet verplicht). The proof of the pudding is in the eating!
320,-   0,-

Bestel nú gratis 4 uur tekstschrijven

Webshop
MKB WebCheck (35 punten): tijdelijk gratis
Scoort je website of webshop voldoende leads? Profileert je website jouw bedrijf onderscheidend? Is de vormgeving van je website aantrekkelijk en modern? Gebruik je bondige SEO-tekst en sterke ‘calls to action’?
Zijn de techniek en ‘usability’ optimaal? Of zijn er verbeterpunten en benut je niet alle verkoopkansen? Laat je website/webshop grondig en genadeloos door mij checken. En ontvang – aan de hand van 35 punten – een praktisch adviesrapport waarmee je (zelf) je website of webshop optimaliseert. Om jou als MKB’er tijdens de lock-down wat op te vrolijken betaal je – alléén in maart – helemaal niets. Bel me voor het ontvangen van de speciale actiecode.
320,-   0,-

Bestel nú gratis MKB WebCheck

Webshop
MKB WebText Scan: gratis (SEO) webtekst-advies
Is de tekst van jouw website of webshop klant- en Google-vriendelijk genoeg? Of moet je webtekst bondiger en overtuigender zijn? En meer activerend? Zodat je meer respons en winst/omzet uit je website / webshop haalt. Laat je webtekst door mij beoordelen. En ontvang binnen 7 werkdagen kosteloos 10 praktische tekst-tips om o.a. de zoekmachinevriendelijkheid en overtuigingskracht van jouw webteksten (zelf) te verbeteren. Inclusief gratis presentatie/toelichting.
 160,-  0,-

Bestel MKB WebText Scan

Webshop
In ‘the picture’ met een ZakenVerhaal
Zet jezelf en je bedrijf met veel impact ‘in de picture’ via een ZakenVerhaal. Laat je door mij interviewen aan de hand van 10 pittige vragen. Promoot je bedrijf schaamteloos. En vertel openhartig over je grootste zakelijke blooper. Jouw verhaal wordt – samen met 5 foto’s – gepubliceerd op ZakenVerhalen.nl, het landelijke podium voor ambitieuze ondernemers. En promoten we o.a. via e-mailings en diverse sociale mediakanalen. Tekst en beeld mag je naar wens zelf gebruiken.
400,-

Bestel ZakenVerhaal
Rhinoz (web)tekst + advies

Zet entertaining e-mail in voor je verkoop
E-mail is – naast websites – nog steeds het meest effectieve communicatiemiddel voor elke MKB’er en ZZP’er. Ondanks of misschien wel dankzij social media. Tenminste als de tekst in je e-mail kort en lekker leesbaar is. Met smeuïge teksten informeer, enthousiasmeer en activeer je je lezer heel indringend. Zonder concurrentie van allerlei social media posts. Doodsaaie e-mail teksten en standaard e-mail nieuwsbrieven werken echt niet. Worden niet gelezen. Tip: zet juist nu meer
e-mail in voor je verkoopbevordering. Maar dan goed. Ik help je graag.

>Meer weten

Rhinoz (web)tekst + advies

Creatieve, bondige (web)tekst loont
Waarom zou een potentiële klant kiezen voor jouw producten of diensten?  Je teksten moeten dit snel en overtuigend duidelijk maken. De claim dat je klantgericht of flexibel bent is geen ‘sales trigger’. Da’s niet meer dan normaal. Dat je flexibel bent is ook niet echt bijzonder. Laat staan onderscheidend of profilerend. Webteksten moeten natuurlijk ook nog zoekmachinevriendelijk zijn (SEO-tekst). Creativiteit – en soms een snufje humor – in je tekst is eveneens van groot belang om je te onderscheiden en vervolgens conversie en verkoop te scoren.

>Kan ik je helpen?