Rhinoz (web)tekst + advies

Goede marketingtekst zegt meer dan 1.000 plaatjes

Jeroen van Netten, (web)tekstschrijver/copywriter: “Wil je verkoopbevorderende tekst die overtuigt en activeert? Bondige tekst voor je website? Of voor je e-mailings, blogs of whitepapers? Dan heb Ik een waardevolle tip voor je: ga niet zelf eindeloos ploeteren. Huur voor professionele en creatieve teksten een enthousiaste, ervaren en betaalbare copywriter/content marketeer in. Mij bijvoorbeeld. Haast met je SEO webtekst? Of met een andere tekstproductie? Desgewenst lever ik binnen 5 werkdagen. Een uitputtende briefing is niet nodig. Bespaar je de moeite. Aan een kwart woord heb ik genoeg.”

>Bel gewoon

Rhinoz (web)tekst + advies

Relevant nieuws, onze grote vriend Google is er dol op

Google beloont toevoeging van relevante content (tekst en beeld) aan je website met een hogere positie. Ook daarom publiceer ik regelmatig tips en nieuws op mijn website.
>Marketingcafé Online: wo. 16 juni: 8.20 – 9.15 uur
>Blog: Kabelmanagement
>Blog: Breingereedschap
>Blog: Uitstelgedrag
>Blog: Hoe overtuigend
>Blog: Mooi is niet alles
>Blog: 25 schrijftips waardoor je online meer verkoopt
>Nieuw: direct zelf een (advies)gesprek inplannen (gratis)

Webshop
Tekstproeverij met “no-cure-no-pay” garantie
Je wilt de verkoop van een complex technisch product stimuleren. Met een overtuigende tekst voor je homepage, e-mailing of blog. En je wilt dit aan mij uitbesteden. Gelijk heb je. Maar je wilt er zeker van zijn dat ik teksten aan je oplever waar je blij van word. Maak dan gebruik van mijn speciale introductie-aanbod. We komen een proefopdracht voor 4 uur tekstschrijven overeen, je betaalt met 60,- korting in mijn webshop en je ontvangt mijn tekst. Niet 100% tevreden? Dan stort ik het bedrag direct aan je terug. The proof of the pudding is in the eating!
 320,-  260,-

Bestel tekst-opdracht

Webshop
MKB WebCheck adviesrapport (35 punten)
Scoort je website of webshop voldoende leads? Profileert je website jouw bedrijf onderscheidend? Is de vormgeving van je website aantrekkelijk en modern? Gebruik je bondige SEO-tekst en sterke ‘calls to action’?
Zijn de techniek en ‘usability’ optimaal? Of zijn er verbeterpunten en benut je niet alle verkoopkansen? Laat je website/webshop grondig en genadeloos door mij checken. En ontvang – aan de hand van 35 punten – een praktisch adviesrapport waarmee je (zelf) je website of webshop optimaliseert.
480,-

Bestel MKB WebCheck

Webshop
MKB WebText Scan: gratis (SEO) webtekst-advies
Is de tekst van jouw website of webshop klant- en Google-vriendelijk genoeg? Of moet je webtekst bondiger en overtuigender zijn? En meer activerend? Zodat je meer respons en winst/omzet uit je website / webshop haalt. Laat je webtekst door mij beoordelen. En ontvang binnen 7 werkdagen kosteloos 10 praktische tekst-tips om o.a. de zoekmachinevriendelijkheid en overtuigingskracht van jouw webteksten (zelf) te verbeteren. Inclusief gratis presentatie/toelichting.
 160,-  0,-

Bestel MKB WebText Scan

Webshop
In ‘the picture’ met een ZakenVerhaal
Zet jezelf en je bedrijf met veel impact ‘in de picture’ via een ZakenVerhaal. Laat je door mij interviewen aan de hand van 10 pittige vragen. Promoot je bedrijf schaamteloos. En vertel openhartig over je grootste zakelijke blooper. Jouw verhaal wordt – samen met 5 foto’s – gepubliceerd op ZakenVerhalen.nl, het landelijke podium voor ambitieuze ondernemers. En promoten we o.a. via e-mailings en diverse sociale mediakanalen. Tekst en beeld mag je naar wens zelf gebruiken.
400,-

Bestel ZakenVerhaal
Rhinoz (web)tekst + advies

Zet entertaining e-mail in voor je verkoop
E-mail is – naast websites – nog steeds het meest effectieve communicatiemiddel voor elke MKB’er en ZZP’er. Ondanks of misschien wel dankzij social media. Tenminste als de tekst in je e-mail kort en lekker leesbaar is. Met smeuïge teksten informeer, enthousiasmeer en activeer je je lezer heel indringend. Zonder concurrentie van allerlei social media posts. Doodsaaie e-mail teksten en standaard e-mail nieuwsbrieven werken echt niet. Worden niet gelezen. Tip: zet juist nu meer
e-mail in voor je verkoopbevordering. Maar dan goed. Ik help je graag.

>Meer weten

Rhinoz (web)tekst + advies

Creatieve, bondige (web)tekst loont
Waarom zou een potentiële klant kiezen voor jouw producten of diensten?  Je teksten moeten dit snel en overtuigend duidelijk maken. De claim dat je klantgericht of flexibel bent is geen ‘sales trigger’. Da’s niet meer dan normaal. Dat je flexibel bent is ook niet echt bijzonder. Laat staan onderscheidend of profilerend. Webteksten moeten natuurlijk ook nog zoekmachinevriendelijk zijn (SEO-tekst). Creativiteit – en soms een snufje humor – in je tekst is eveneens van groot belang om je te onderscheiden en vervolgens conversie en verkoop te scoren.

>Kan ik je helpen?